Gästartiklar

Till dej som läser här.

Kanske har du något som du skulle vilja meddela andra i skriven form.

Då är du välkommen att göra det här, på denna blogg.

Det kan vara ett vittnesbörd eller vad annat som helst rörande vår tro och vårt hopp. Något som du känner vara angeläget och kan vara till nytta eller varning för andra.

Givetvis gäller de regler som du kan finna under fliken “Netikett”. Och om det handlar om textutläggning och tolkning är det givet att det inte får vara i konflikt med Gud Ord.

Eftersom det jag själv kan skriva om, nödvändigtvis utgör ett styckverk, är gästartiklar värdefulla som komplement och/eller korrektion.

Det är helt okay att använda en pseudonym, men givetvis är det minst lika välkommet med personligt namn.

Om du har något du skulle vilja meddela, men tycker att du inte kan formulera det eller forma det så bra som du skulle önska. Låt inte detta hindra dej. Jag hjälper gärna till med redaktion och eventuellt litet bilder. I sådana fall skickar jag först resultatet så att du kan godkänna det eller göra ändringar.

Du kan skicka ditt bidra med email till Kjell.Mweru (snabela) gmail.com

Eller du kan skriva det här som kommentar.

Om du kallar dig “gästskribent”, ser jag till att kommentaren hamnar i moderation. Alltså inte kommer att synas för andra än mej själv.

Nyhet

Ett alternativ till en egen så kallad “gästblogg” eller “gästartikel” är “Dialogg” som jag introducerar från första September.

Det består i en sammanställning av en diskussion som förts t.ex. via email. Det finns inga krav att vi skall ha exakt samma åsikter om det vi diskuterar.

Givetvis får du godkänna resultatet (och eventuellt vägra) innan det publiceras.

Dialogg är en kombination av Dialog och Blogg.

Välkommen

/Kjell

Views: 10